Door de groeiende aanvragen en verzoeken van onze bestaande klanten hebben wij in de afgelopen maanden een nieuwe service mogen uitwerken voor bedrijven in de autobranche en kun je vanaf nu profiteren van de voordelen die Autosleutel Limburg je te bieden heeft.

Profiteer ook van de vele voordelen en registreer je als dealer:
Naast de staffelkortingen en prijsvoordelen die je als dealer geniet op onze producten en diensten profiteer je ook nog eens van de kennis, expertise & ervaring van ons vakkundige team om snel en effectief de juiste diagnose(s) te kunnen stellen en actueel in te springen op de opsporing, reparatie of vernieuwing om de klant (weer) mobiel onderweg te krijgen.

+ Staffelkortingen en gezamenlijke inkoopvoordelen;

+ 6 Maanden garantie & gratis backup-service;

+ Mobiele werkplaatsen en op locatie inzetbaar door héél Limburg;

+ White label producten en diensten;

Wil je meer weten wat Autosleutel Limburg voor jouw autobedrijf kan betekenen? Lees dan meer informatie op www.autosleutellimburg.nl/voor-autobedrijven