Heeft u ooit gewenst dat uw BMW net die extra functies had die het rijden nog aangenamer maken? Bij Autosleutel Limburg maken we dit mogelijk door bepaalde functies van uw BMW softwarematig vrij te geven. Als specialisten in het inleren en programmeren van de meest recente BMW-modellen, kunnen wij uw auto voorzien van die gewenste upgrades zonder de noodzaak voor fysieke aanpassingen.

Veelvoorkomende functies die vrijgegeven kunnen worden:

  • Bochtverlichting: Verhoog uw zichtbaarheid en veiligheid tijdens het rijden in het donker door de bochtverlichtingsfunctie te activeren, waardoor de verlichting automatisch aanpast aan de richting van het sturen.
  • Dashboardinstellingen: Pas de weergave van uw dashboard aan uw persoonlijke voorkeuren aan. Of het nu gaat om sportieve meters of een minimalistische uitstraling, uw BMW’s dashboard kan geheel naar wens worden ingesteld.
  • Beeps bij vergrendeling/ontgrendeling: Voeg een akoestisch signaal toe aan de vergrendelingsfunctie van uw auto voor die extra bevestiging dat uw voertuig veilig is afgesloten.
  • Alarmoptimalisaties: Verbeter de functionaliteit van uw alarmsysteem voor een verhoogd gevoel van veiligheid en comfort.
  • Overige comfortinstellingen: Van automatisch inklappende spiegels bij het vergrendelen tot het activeren van de start/stop-functie, de mogelijkheden zijn uitgebreid om uw rijervaring te verrijken.

Bij Autosleutel Limburg begrijpen we dat elke BMW uniek is. Daarom bieden we maatwerk in het programmeren en vrijgeven van functies die specifiek zijn voor uw model en bouwjaar. Door gebruik te maken van geavanceerde diagnostische tools en software zijn we in staat om deze aanpassingen snel en veilig uit te voeren, zodat u kunt genieten van een gepersonaliseerde en verbeterde rijervaring.

Wilt u meer weten of een prijsopgave ontvangen? Neem dan contact op met Autosleutel Limburg. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden te bespreken. Bezoek onze website Autosleutel Limburg of neem direct contact op via ons contactformulier. U kunt ook bellen naar +31622844566 voor direct advies en ondersteuning.

Laat uw BMW niet gewoon een auto zijn; transformeer het in úw auto met op maat gemaakte functies die elke rit net dat beetje bijzonder maken. Autosleutel Limburg – Uw specialist in het optimaliseren van BMW’s.