• EGR KLEP UITSCHAKELEN
  • EGR OFF

N

6 maanden garantie

N

Verzending & retour

N

Gratis backup-service

EGR KLEP UITSCHAKELEN VOOR ALLE VOERTUIGEN

Vanwege nieuwe richtlijnen moet de uitstoot van voertuigen zoveel mogelijk worden gereduceerd. Ontwikkelingen als roetfilter en EGR kleppen zijn hier voorbeeld van. Echter kent de EGR klep (Exhaust gas recirculation) vele problemen en storingen, dit kan leiden tot zware vervuiling van de EGR klep.

De EGR klep is tegenwoordig standaard bij iedere dieselmotor.

Wanneer de klep vervuild is zal de werking worden beperkt of gereduceerd. Uw motormanagement systeem detecteert deze verandering en zal een signaal geven aan de boordcomputer. Dit zal resulteren in verminder vermogen, een brandend motorlampje en slecht presteren van motor.

Wij kunnen de EGR klep voor je uitschakelen, De oplossing van veel problemen of een mooi alternatief van dure vervanging!

Vanaf: €199,00

Adblue Off
Adblue Off
COD
EGR uitschrijven<br />
V Max / Snelheidsbegrenzer uit

  • SPECIALIST IN AUTODATA

Specialist in het inleren, programmeren en clonen van systemen

Ons team heeft zich gespecialiseerd op alle facetten van autodata en het inleren, programmeren en/of clonen van modules, onderdelen en management-systemen van voertuigen. 

Of het nu gaat om een (vervangende) accu, een tweedehands ecu of ander onderdeel van je auto. Ons team staat voor je klaar om je voertuig mobiel en optimaal beschikbaar te houden. 

Maak een keuze uit één van de onderwerpen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

ASL Team