• VMAX OFF
  • SNELHEIDSBEGRENZER UIT

N

6 maanden garantie

N

Verzending & retour

N

Gratis backup-service

Begrenzer Verwijderen of Uitschakelen?

Bij Autosleutel Limburg, waar we hoogwaardige voertuigsoftware volledig in eigen beheer ontwikkelen, behoort het verwijderen of uitschakelen van snelheidsbegrenzers tot onze expertise. Eenmaal uitgeschakeld, is de begrenzer permanent verwijderd. Wilt u de begrenzing later weer terugzetten? Dat is geen enkel probleem, wij bieden levenslange garantie op onze software diensten!

V-Max Begrenzer Verwijderen (250km/h). Veel voertuigen van merken zoals BMW, Audi, Mercedes-Benz en Volkswagen zijn af-fabriek voorzien van een V-Max begrenzer die de snelheid limiteert tot 250 km/u. Autosleutel Limburg kan deze V-Max begrenzer voor u verwijderen, waardoor uw voertuig snelheden boven de 250 km/u kan bereiken.

Hoe werkt het verwijderen van een begrenzer? Wij voeren eerst een precieze diagnose uit om de specifieke begrenzer in uw voertuig te identificeren. In overleg met u verwijderen wij de begrenzer, eventueel in combinatie met op maat gemaakte chiptuning. Het verwijderen van de begrenzer betreft een puur softwarematige aanpassing in het motormanagementsysteem van uw voertuig, waardoor elke vorm van snelheidsbeperking tot het verleden behoort.

V Max / Snelheidsbegrenzer uit
Adblue Off
COD
EGR uitschrijven<br />
DSG AANPASSEN

  • SPECIALIST IN AUTODATA

Specialist in het inleren, programmeren en clonen van systemen

Ons team heeft zich gespecialiseerd op alle facetten van autodata en het inleren, programmeren en/of clonen van modules, onderdelen en management-systemen van voertuigen. 

Of het nu gaat om een (vervangende) accu, een tweedehands ecu of ander onderdeel van je auto. Ons team staat voor je klaar om je voertuig mobiel en optimaal beschikbaar te houden. 

Maak een keuze uit één van de onderwerpen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

ASL Team