• DSG AANPASSINGEN

N

6 maanden garantie

N

Verzending & retour

N

Gratis backup-service

DSG AANPASSEN / PROGRAMMEREN

DSG, wat staat voor Direct Shift Gearbox, is een type versnellingsbak met twee koppelingen die het mogelijk maakt om supersnel te schakelen. Audi noemt dit type versnellingsbak S-tronic, maar het principe is gelijk aan dat van een DSG.

Er kunnen verschillende redenen zijn om de software van een DSG versnellingsbak aan te passen:

  1. Het verwijderen van koppelbegrenzingen. Dit is vaak nodig bij chiptuning om ervoor te zorgen dat de versnellingsbak het verhoogde koppel aankan.
  2. Het verbeteren van het rijgedrag.

Het is belangrijk om op te merken dat een DSG tuning geen oplossing biedt voor mechanische problemen of storingen aan de DSG versnellingsbak zelf. Indien u problemen ondervindt met uw DSG versnellingsbak, adviseren wij u om contact op te nemen met Autosleutel Limburg voor een grondige diagnose.

Tarieven starten vanaf €249,00.

DSG AANPASSEN
Adblue Off
COD
EGR uitschrijven<br />
V Max / Snelheidsbegrenzer uit

  • SPECIALIST IN AUTODATA

Specialist in het inleren, programmeren en clonen van systemen

Ons team heeft zich gespecialiseerd op alle facetten van autodata en het inleren, programmeren en/of clonen van modules, onderdelen en management-systemen van voertuigen. 

Of het nu gaat om een (vervangende) accu, een tweedehands ecu of ander onderdeel van je auto. Ons team staat voor je klaar om je voertuig mobiel en optimaal beschikbaar te houden. 

Maak een keuze uit één van de onderwerpen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

ASL Team