• ADBLUE OFF

N

6 maanden garantie

N

Verzending & retour

N

Gratis backup-service

UITPROGRAMMEREN VAN HET ADBLUE SYSTEEM

Bij Autosleutel Limburg zijn we gespecialiseerd in het softwarematig uitschrijven van het AdBlue systeem uit het motormanagement van uw voertuig. Dit betekent dat de software zo wordt aangepast dat de auto of bus het AdBlue systeem niet meer herkent en er geen verzoeken of storingen meer gerelateerd aan AdBlue zullen zijn. Bovendien is het niet meer nodig om AdBlue bij te vullen.

FUNCTIE VAN HET ADBLUE SYSTEEM
AdBlue, een vloeistof gebruikt in het ‘Selective Catalytic Reduction’ (SCR) proces, helpt bij het verminderen van stikstofoxiden (NOx) in uitlaatgassen, vooral in dieselvoertuigen. Dit systeem draagt bij aan milieubescherming en heeft verder geen invloed op de prestaties van de motor.

VOORDELEN VAN HET UITSCHAKELEN VAN HET ADBLUE SYSTEEM
Door het AdBlue systeem softwarematig uit te schakelen, elimineert u mogelijke vermogensverliezen, vervuiling van motoronderdelen, en vermijdt u gerelateerde storingsmeldingen.

NADELEN VAN HET UITSCHAKELEN VAN HET ADBLUE SYSTEEM
Het belangrijkste nadeel is dat uw voertuig minder milieuvriendelijk wordt door het uitschakelen van het AdBlue systeem.

PRESTATIES EN APK KEURING
De werking van de motor wordt niet beïnvloed door het actief zijn of het uitschakelen van het AdBlue systeem. De deactivering van het AdBlue systeem is niet zichtbaar tijdens APK-keuringen, aangezien alleen de specifieke AdBlue storingscodes worden uitgeschakeld. Overige motorfuncties blijven normaal functioneren en worden gecheckt.

VOERTUIGEN UITGERUST MET ADBLUE
AdBlue wordt voornamelijk gebruikt bij dieselvoertuigen met een SCR-systeem (zoals Euro 6-dieselmotoren) van merken zoals Audi, BMW, Citroën, Ford, Infiniti, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Toyota en Volkswagen.

UREA MELDING BIJ PSA MOTOREN
Bijvoorbeeld, bij Peugeot en Citroën modellen zoals de 1.5 BlueHDI, 1.6 BlueHDI en 2.0 BlueHDI.

Adblue Off

  • SPECIALIST IN AUTODATA

Specialist in het inleren, programmeren en clonen van systemen

Ons team heeft zich gespecialiseerd op alle facetten van autodata en het inleren, programmeren en/of clonen van modules, onderdelen en management-systemen van voertuigen. 

Of het nu gaat om een (vervangende) accu, een tweedehands ecu of ander onderdeel van je auto. Ons team staat voor je klaar om je voertuig mobiel en optimaal beschikbaar te houden. 

Maak een keuze uit één van de onderwerpen en vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. 

ASL Team